Lee Jun Ki Romania

Lee Joon Gi se intoarce ca interpret pe 29 ianuarie

Go down

Lee Joon Gi se intoarce ca interpret pe 29 ianuarie

Post by corina007 on Mon Jan 28, 2013 2:39 am

Lee Joon Gi se intoarce ca interpret pe 29 ianuarie

[You must be registered and logged in to see this image.]

Pe 29 ianuarie, Lee Joon Gi isi lanseaza noul sau album in acelasi timp in Coreea si Japonia
Mai devreme, pe 27 ianuarie, agentia IMX care care il manageriaza pe actor a relatat ca noul album al lui Lee, care este programat sa fie lansat pe 29 ianuarie a fost pregatit cel mai mare secret.

Despre album, agentia a declarat: "Este făcut pentru fanii lui si avem speranta ca va fi un cadou pentru ei. El a inregistrat albumul nu cu intentia de a-si arata performantele ca interpret, ci mai mult pentru divertisment in cadrul turneelor de intalnire cu fanii, care urmeaza sa aiba loc in si in afara tarii. "

Titlul noului sau album este "De la caz la caz” si este prescurtat “CBC” . Piesa titlu este "Lost Frame" si exprima intentia sa de a se autoprovoca si de a se bucura de multe lucruri, nu de a se restrange asupra unora si sa ramana obsedat de acestea.

Potrivit agentiei sale Lee a inclus in album mai multe genuri diferite cum ar fi balada, rock si electronic, precum si new metal si hibrizi in care hip-hop, rock si liric efectiv sunt combinate impreuna.

Piesa titlu care urmează să fie lansata în Japonia este "Tonight." Este un cântec de dragoste dulce scris de Lee Joon Gi în care el spera ca dragostea la prima vedere poate deveni cea adevarata.

Pentru moment starul se gandeste in mod amanuntit la selectarea urmatorului sau proiect. Anul trecut, el a apărut în “Arang si magistratul” ale carui filmari s-au incheiat in octombrie.

Sursa :http://en.korea.com/?p=402571
Traducator : corina007
avatar
corina007
Administator
Administator

Mesaje : 134
Data de inscriere : 2012-02-26
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum