Lee Jun Ki Romania

Dupa premiul "Cel mai bun actor" pentru Arang si Magistratul, Lee Joon Gi prezinta trofeul sau pentru ‘Cel mai bun actor in rol principal” in Two Weeks

Go down

Dupa premiul "Cel mai bun actor" pentru Arang si Magistratul, Lee Joon Gi prezinta trofeul sau pentru ‘Cel mai bun actor in rol principal” in Two Weeks Empty Dupa premiul "Cel mai bun actor" pentru Arang si Magistratul, Lee Joon Gi prezinta trofeul sau pentru ‘Cel mai bun actor in rol principal” in Two Weeks

Post by aluca on Wed Nov 20, 2013 7:05 pm

Lee Joon Gi prezinta trofeul sau pentru ‘Cel mai bun actor in rol principal” primit la festivalul “2013 APAN Star Awards”
de Korea Star Daily | KpopFighting.com – Luni, Noiembrie 18, 2013
 
Dupa ce in septembrie 2013 a castigat trofeul de "Cel mai bun actor" pentru rolul din "Arang si Magistratul", lui Lee Joon Gi i-a fost decernat si premiul de “Cel mai bun actor in rol principal” pentru rolul sau din drama ‘Two Weeks’ de pe MBC TV, la festivalul “2013 APAN Star Awards” tinut pe 16 Noiembrie in Centrul Cultural Jeongsimhwa din Orasul Daejon, Korea de Sud.
 
Lee Joon Gi a aratat cu mandrie si entuziasm trofeul castigat.
El a scris pe twitter pe 17 Noiembrie, “Aici este al 40-lea trofeu castigat pentru actorie! Este stralucitor, luminos, haha” si a publicat o poza cu el prezentand trofeul.
In plus, Lee Joon Gi a mai postat pe twitter, “Voi da cei mai bun pentru a-mi pastra reputatia de actor principal. Bravo ‘Two Weeks’,” el aratand mandria de a castiga recunoastere pentru actorie.
 
Oferit de: General News Team
Copyright@[You must be registered and logged in to see this link.]

Multumim JGFamily
[You must be registered and logged in to see this link.]
aluca
aluca
Traducător
Traducător

Mesaje : 37
Data de inscriere : 2012-10-05
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti

View user profile

Back to top Go down

Dupa premiul "Cel mai bun actor" pentru Arang si Magistratul, Lee Joon Gi prezinta trofeul sau pentru ‘Cel mai bun actor in rol principal” in Two Weeks Empty Re: Dupa premiul "Cel mai bun actor" pentru Arang si Magistratul, Lee Joon Gi prezinta trofeul sau pentru ‘Cel mai bun actor in rol principal” in Two Weeks

Post by fulvia on Thu Nov 21, 2013 8:05 pm

Bravo lui. Sa il vedem cum primeste si pe cel de al 400 lea premiu. Ii tin pumnii. Aja! Aja! Fighting! Multumesc Adriana.
fulvia
fulvia
VIP
VIP

Mesaje : 660
Data de inscriere : 2011-02-25
Varsta : 59
Localizare : bucuresti

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum