Lee Jun Ki Romania

Lee Jun Ki ar putea semna contractul pentru noua drama “Inspiring Generation”

Go down

Lee Jun Ki ar putea semna contractul pentru noua drama “Inspiring Generation”

Post by corina007 on Fri Apr 12, 2013 11:50 pm

Lee Jun Ki ar putea semna contractul pentru noua drama “Inspiring Generation”
[/b]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Actorul Lee Jun Ki are în vedere un nou rol. El se afla in plin proces de negociere pentru a juca in drama, "O generatie curajoasa” a carei actiune are loc in Shanghai, China, în anii 1930. Este o poveste de dragoste, eroism si patriotism.


Drama plina de actiune se inspira din benzile desenate ale lui il lui Bang Hak Gil "O generatie curajoasa”.

Lee Jun Ki va juca eroul principal, aparent un tip obisnuit, dar in secret un luptător extraordinar. Drama KBS va fi difuzata tarziu, spre sfarsitul anului.

Ultimul rol al lui Lee Jun Ki a fost in “Arang si Magistratul”, unde a jucat rolul lui Eun-oh, un nobil care putea sa vada spirite, dar foarte iritat atunci cand era hartuit si deranjat pentru favoruri. Desi ratingul de la inceput a fost dezamagitor, in cele din urma serialul a reusit sa obtina 12,8 la sută. Chiar dacă ratingurile au fost dezamagitoare, Lee s-a bucurat foarte mult ca a jucat intr-o drama istorica.

El admite că îi place sa incerce diferite roluri, ceea ce se vede si din diversitatea filmelor in care a jucat.

"Cu fiecare proiect incerc si schimb un pic “ a spus el.

Primul său rol major a venit odata cu filmul “Regele si Clovnul”, unde a jucat rolul unui clovn homosexual pe nume Gong Gil. El a fost ales pentru rol din cauza abilitatii sale de a face tumbe, de a sta in maini precum si pentru chipul sau frumos ca o floare. Cu toate ca acest rol i-a adus succesul el nu a vrut sa fie reprezentat de aceasta imagine, mereu a lucrat pentru a schimba imaginea baiatului frumos ca o floare.

În continuare, el a jucat rolul unui playboy bogat, Seo Jung Woo, in comedia romantica din2005, "My Girl". Colegii sai au fost Park Si Yeon, Lee Da-hae, si Lee Dong-wook. Aceste două roluri i-au crescut faima de-a lungul Asiei.

În 2008, el si-a încercat mâna cu o altă dramă istorica "Iljimae", unde l-a intrepretat pe Iljimae, un Robin Hood al erei Joseon. Rolul său, Lee Soo Hyun, un agent NIS, cu un temperament dur în "Ora dintre caine si lup" i-a crescut in continuare popularitatea. El a fost un atat de popular Hallyu Star, cu un numar atat de mare de fani in Japonia, astfel ca a fost numit un ambasador al turismului coreean. În 2010 s-a înrolat în armată.
"Arang si Magistratul" a fost primul său rol după parasirea armatei.

Luna trecuta actorul posta pe Twitter că s-a plictisit sa tot schimbe canalele si ca raspuns fanii i-au spus sa gaseasca o noua drama. Aceasta ar putea fi “ Inspiring Generation” – “O generatie curajoasa”

Sursa: [You must be registered and logged in to see this link.]
Traducator: corina007
avatar
corina007
Administator
Administator

Mesaje : 134
Data de inscriere : 2012-02-26
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum