Lee Jun Ki Romania

Lee Jun KI va juca rolul unui frumos scolar vampir

Go down

Lee Jun KI va juca rolul unui frumos scolar vampir Empty Lee Jun KI va juca rolul unui frumos scolar vampir

Post by corina007 on Sun Apr 05, 2015 2:15 am

Lee Jun KI va juca rolul unui frumos scolar vampir


Următorul personaj al lui Lee Jun Ki va fi misterios, deosebit de atrăgător si foarte periculos. Este pe cale de a juca un vampir atât de frumoas încât este imposibil de a-i rezista.
Pe 2 aprilie, agentia actorului, Namooactors, a confirmat că acesta va lua rolul frumosului scolar vampir în noua dramă a MBC.
“Scolarul care umbla in noapte”are loc în dinastia Joseon. Deci, aceasta va fi o dramă istorica fantastica. Lee Jun Ki are deja multa experienta in dramele istorice, după ce a jucat în "Pistolarul din Joseon", "Iljimae” si "Arang si Magistratul."
[You must be registered and logged in to see this link.]Doar un alt membru din distributie a confirmat  pentru "Scolarul care umbla in noapte." Vocalistul trupei TVXQ, Changmin, a semnat pentru rolul Printului Mostenitor . Changmin a mai jucat în drama "Athena: Zeita războiului"si a castigat un premiu de debut pentru rolul său în filmul japonez "Zboara cu aurul." Acesta va fi prima drama istorica a lui Changmin.
Actrita Jin Se Yeon  încă analizează dacă să participe la drama. În cazul în care ea semnează pentru "Doctorul Străin"  va juca rolul principal in aceasta drama. Personajul ei din “Scolarul care umbla in noapte” este fiica unui nobil căzut în dizgratie, a cărui familie a fost acuzata pe nedrept si ca urmare ea a devenit  săracă. Deci, se deghizează intr-un baiat vanzator de carti si incearca sa castige niste bani pentru a-si ajuta familia. In tot acest timp ea intalneste un vampir. El este atât de atragator incat ea nu-i poate rezista.
De fapt, aceste două personaje au multe în comun. El nu este cu adevarat uman, dar pretinde a fi. Ea nu este, de asemenea, ceea ce  pretinde a fi.
Ambele personaje vor avea multe de spus  înainte de a putea face orice progres într-o relatie.
La inceputul lunii martie actrita Han Groo a anuntat ca are in vedere un rol  în drama. Kim Soo Hyun si Park Hae Jin au declarat,de asemenea, ca vor lua in  considerare rolul principal masculin.

Jang Hyun Joo, care a scris drama "Coffee Prince", este scenaristul dramei “Scolarul care umbla in noapte”. Lee Sung Joon, care a fost director secund al dramei "Împărăteasa Ki"  si al dramei celebre "Luna imbratisand Soarele", va regiza aceasta noua drama.


Sursa:[You must be registered and logged in to see this link.]


Tradus de :corina007
corina007
corina007
Administator
Administator

Mesaje : 134
Data de inscriere : 2012-02-26
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun KI va juca rolul unui frumos scolar vampir Empty Re: Lee Jun KI va juca rolul unui frumos scolar vampir

Post by ioana ishogai on Fri Jun 05, 2015 5:50 pm

Multumim pentru efortul de a traduce in romana, Corina.

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
ioana ishogai
ioana ishogai
Moderator
Moderator

Mesaje : 881
Data de inscriere : 2011-01-23

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum