Lee Jun Ki Romania

Feb 2014 Ceci China

Go down

Feb 2014 Ceci China Empty Feb 2014 Ceci China

Post by aluca on Sat Mar 22, 2014 11:21 pm

Lee Joon Gi mai aproape, insufletindu-te

Zambetele lui Lee Joon Gi sunt foarte calde si el este foarte cald fata de toti cei care lucreaza cu el ca si fata de cei care l-au sprijinit. El da totul atunci cand lucreaza si da totul celor care-l sprijina, ca rasplata pentru efortul lor - acestea sunt cele doua domenii in care Lee Joon Gi pune cele mai mari eforturi si lucreaza cel mai mult.
Ca sa-si poata atinge obiectivele, precum si de a primi aprecierea si recunostinta altora, nu sunt sarcini usoare, dar sarguinta si efortul sau au facut ceea ce este dificil de realizat in ceva posibil.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Eu sunt un actor
Inainte de sedinta foto, Lee Joon Gi s-a oferit voluntar sa fie DJ si a pus unele melodii pe care le-a pregatit personal. In acel moment, toti cei prezenti nu au realizat ca aceste cantece vor fi cantate in timpul performantei sale, cateva zile mai tarziu. Ritmurile rapide a catecului de deschidere i-a condus pe toti imediat spre sedinta foto si acest val al undelor sonore a fost urmat de sunetul usor al baladelor. Asa am ajuns la amiaza, imbogatiti de frumoasa muzica si cantecele care ne-au tinut companie. Atunci cand au rulat piesele de pe noul album, My Dear, Lee Joon Gi fredona usor si corpul sau se legana usor cu inima usoara de la muzica. Acum o secunda, atunci cand se confrunta cu aparatul foto, el a fost imaginea domnului care a condus lumea si in secunda urmatoare s-a intors la caracterul sau copilaresc de Berbec nazdravan, exact ca modul în care era descris la TV si cinema. Inainte ca oamenii sa poata fi treziti de la imaginea legendarului Gong Gil,  ei au fost intorsi de rolurile sale masculine perfecte pe ecran. Care este caracterul real al lui Lee Joon Gi? 
De data aceasta, Lee Joon Gi s-a mutat departe de lumina reflectoarelor si se desfasoara in fata noastra 100% cu adevaratul lui caracter. Atunci cand vorbim despre imaginile sale multiple din cercurile de divertisment, Lee Joon Gi nu are nici o ezitare in a raspunde, "Eu sunt un actor. Sa interpretez este jobul meu. Daca nu interpretez bine, atunci voi muri de foame." Acest raspuns simplu este ceea ce l-au ajutat sa persevereze in cariera de actor. " Desi am facut diferite tipuri de munca, ceea ce-mi place cel mai mult este in continuare sa fac un serial TV drama sau un film si orice este legat de actorie. Am jucat de asemenea intr-un musical si un spectacol inainte, care sunt de asemenea un mare test pentru abilitatile noastre actoricesti. In opinia mea, actoria este cea mai grea, cea mai interesanta si ceea ce vreau sa fac cel mai mult dintre toate. Atitudinea mea fata de actorie este de a face totul pentru a face bine, chiar pana la punctul de a risca viata cuiva. Asta poate fi foarte dificil,  dar ori de cate ori voi reusi sa depasesc un obstacol dupa altul, ma voi simti extrem de fericit." Lee Joon Gi s-a bucurat de asemenea sa participe la alte tipuri de activitati.  "Simt ca daca m-as concentra doar pe a fi un actor și actorie, atunci perioada de pauza ar fi prea lunga. Asta va fi greu si pentru fani, care asteapta noua mea lucrare. Prin urmare, agentia va organiza alte activitati pentru a permite oamenilor sa ma vada adesea. Aceste lucruri nu sunt domenii in care m-am specializat, domeniul meu de specializare este actoria. Cand am cantat și fac lucruri din alte domenii, le privesc ca parte din procesul meu de invatare. Mai mult ca sigur, aceste lucruri sunt semnificative si am sa mentin o atitudine de invatare fata de ele. Activitatile in afara de actorie mi s-au adaugat la experienta. Prin urmare, ma simt fericit si mandru.
 [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Pentru “My Dear” (Draga mea)

Cand vorbim despre noul sau album, Lee Joon Gi da propria sa definitie pentru  'My Dear' , "Acest album exprima ceea ce vreau sa spun fanilor mei, prin muzica si versurile sale. My Dear se refera la fanii mei, care m-au vegheat in tot acest timp. Le sunt mereu recunoscator si le multumesc. Fiecare album al meu este pentru a lasa oamenii sa-mi simta mintea si spiritul, pe care nu le pot exprima prin serialele si filmele mele. Pentru mine, fanii sunt ca si mame protectoare si grijulii si buni prieteni care sunt pe aceasi lungime de unda cu mine. Cand sunt singur si ranit, fanii sunt ca 'iubitele' care imi dau un mare suport si putere. Cum eu nu sunt expresiv in cuvinte, cantatul va fi puntea de comunicare intre mine si fani. Versurile cantecelor mele va exprima ceea ce vreau sa le spun fanilor mei, va  iubesc pe toti, imi lipsiti si ma gandesc tot timpul la voi toti. Sunt destul de timid desi fac asta prin cantece, noi suntem capabili sa ne bucuram si sa ne impartasim sentimentele si starea de spirit si sa cream amintiri frumoase. Cred ca acest lucru este de inteles si semnificativ.
Atunci cand vorbim despre fanii lui dragi, Lee Joon Gi gandind-se la viitorul sau fan meeting in Beijing, in cateva zile, "De data aceasta, am pregatit un stil diferit de stilul meu normal de actor, pentru a-mi satisface fanii. Sper sa am o comunicare stransa si sa interactionez cu fanii mei. Pretuiesc foarte mult timpul petrecut impreuna cu fanii mei. Cel mai greu lucru in acest fan meeting este sa cant in chineza unul din cantecele mele. Chineza mea nu este foarte buna, asa ca pun mult efort in a-mi aminti versurile in chineza si a folosi cantecul pentru a-mi exprima sentimentele. Trebuie, de asemenea, sa pregatesc un cantec chinezesc. Cand am selectat cantecul, am ales unul care sa exprime dragostea din inima mea si acesta este 'The moon represents my heart' (Luna reprezinta inima mea). Sper ca dragostea mea va fi transmisa in inima fiecaruia." 
 Aruncati hainele fanteziste, pentru a arata adevaratul sine
 "Nu am nici-o regula stricta in a-mi alege hainele, cele mai confortabile sunt si cele care arata cel mai bine. A arata moda este responsabilitatea mea atunci cand facem o sedinta foto pentru o revista. Cu toate acestea, in viata mea de zi cu zi nu ma voi ajusta de dragul de a purta haine care arata bine. Voi alege haine care mi se potrivesc. Sunt un novice in lumea modei, inca in procesul de invatare si acumularea de experienta. Am participat la Andre Kim fashion show, a fost o experienta extraordinara. Andre Kim fashion show combina dragostea romantica cu moda. Am fost inclinat sa-i prezint rolul meu pe scena in acel moment. Dupa cum imi amintesc acum, ar fi fost mai bine daca as fi avut o mai buna intelegere pentru moda atunci." Ca raspuns la conceptul de "'Asia new fashion", Lee Joon Gi si-a exprimat opinia," A fi capabil de a scoate in evidenta stilul cuiva este moda, pentru a defini moda nu este nevoie de a tragere linii intre regiuni. Pentru mine, haina cuiva scoate in evidenta sarmul personal mai mult decat o piesa la moda. Indiferent ce ai purta, in final calitatea hainelor este de a afișa individualitatea acelei persoane.
 Imbratisand Dulcele
Imi place sa primesc premii pentru ca ele reprezinta sprijinul telespectatorilor pentru mine, precum si o recunoaștere a muncii mele. Chiar si acum, voi tremura in continuare cu nervozitate si teama inainte de a primi premiul si voi avea, de asemenea, insomnie. Voi fi in special plin de fericire, bunastare și norocos atunci cand primesc un premiu." A existat emotie si fericire in Lee Joon Gi cand a mentionat cele doua premii pe care le-a primit in 2013. In acelasi timp a mentionat ca nu a facut suficient in 2013. "Recent, munca mea se refera la seriale drama TV. In Korea si in afara ei, serialele drama TV nu sunt doar mai populare decat filmele, ele sunt, de asemenea, mult mai superioare in termeni de continut si de scris. Prin urmare, desi este mai greu, sper sa continui sa lucrez la drame TV remarcabile. In 2013, Am pus toata energia si puterea mea in serialul drama TV 'Two Weeks', filmarile au fost laborioase si greu de lucrat. De fapt, eu ar fi trebuit sa particip la mai multe emisiuni de varietate si ar trebui sa am suficienta interactiune cu fanii mei. Cand am fost in imposibilitatea de a realiza acestea, am avut un mare regret si sentimentul ca am fost un cam lenes." Lee Joon Gi,  nu are doar fan meeting-uri dar a facut, de asemenea, multe alte planuri pentru fanii sai. " Imaginile mele dintr-o drama TV si albumul meu sunt total diferite intre ele. Deoarece imaginea mea intr-o drama TV inclina spre seriozitate, sentimentele emise de pe albumul meu sunt pline de dulceata. Cu toate acestea, va rog sa fiti atenti la 2014. Pentru a satisface curiozitatea tuturor despre partea romantica a lui Lee Joon Gi, voi da tuturor o piesa TV plina de romantism si dulceata."  
 [You must be registered and logged in to see this link.]

Traducere in engleza - Elizabeth Wong / JGfamily- cwng@JGfamily
Traducere in romana - Adriana Luca JKRo
aluca
aluca
Traducător
Traducător

Mesaje : 37
Data de inscriere : 2012-10-05
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum