Lee Jun Ki Romania

Lee Jun Ki ia in considerare Drama Sageuk (istorica) “The Joseon Gunman”

Go down

Lee Jun Ki ia in considerare Drama Sageuk (istorica) “The Joseon Gunman” Empty Lee Jun Ki ia in considerare Drama Sageuk (istorica) “The Joseon Gunman”

Post by aluca on Sat Mar 22, 2014 11:00 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]


Actorul Lee Jun Ki  se poate intoarce la dramele istorice dupa 2 ani! Ultima lui drama sageuk (istorica) a fost “Arang si Magistratul” de pe MBC in 2012.
Lui Lee Jun Ki i s-a oferit rolul principal in drama de Miercuri si Joi “The Joseon Gunman” (titlu in lucru) de pe KBS 2TV, care este programat sa fie difuzat in a doua jumatate a anului.
Conform unui reprezentant al televiziunii, “din partea lui Lee Jun Ki exista comunicare pozitiva cu noi. Desi un contract formal inca nu a fost semnat, este foarte probabil ca Lee Jun Ki va fi rolul principal in aceasta drama.”
Reprezentantul a adaugat ca Lee Jun Ki are succes cu fiecare dintre proiectele sale Sageuk, de la "Regele și Clovnul", "Iljimae" la "Arang și Magistratul," și ca fanii vor saluta aparitia sa intr-un alt Sageuk.
 
Filmarile pentru "The Joseon Gunman" probabil vor incepe la mijlocul lunii aprilie.
Între timp, noua agentie a Lee Jun Ki lui, Namoo Actors, a declarat, "Am primit propunerea și avem in vedere rolul, dar este inca prea devreme pentru a vorbi despre aparitia sa."
"Joseon Gunman" are loc in secolul al 19-lea Joseon si spune povestea celui mai mare spadasin din Joseon care lasa sabia si renaste ca un pistolar dupa moartea tatalui sau si sora mai mica. Rolul pe care Lee Jun Ki l-a primit este pentru personajul principal Park Yoon Kang. Drama va descrie, de asemenea, confuzie si conflict, curajul și durerea cu experienta  tinerilor din epoca iluminarii.
 
"Joseon Gunman" va fi regizat de PD Kim Jung Man ("The Princess Man") și co-scenaristul Lee Jung Woo ("Legend of the Patriots") și Han Hee Jung ("Missing Case of National Assembly Member Jung Chi Sung").
Actorul Han Joo Wan a confirmat deja rolul lui Kim Ho Kyung din "Joseon Gunman".
Drama va urma dupa "Golden Cross (Crucea de Aur)", ce va fi difuzat dupa "Age of Feeling" si are data de difuzare stabilita pentru sfarsitul lunii iunie .
 

Urmariti pentru mai multe actualizari!
aluca
aluca
Traducător
Traducător

Mesaje : 37
Data de inscriere : 2012-10-05
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum