Lee Jun Ki Romania

Lee Joon-gi, Suzy alesi ca Top Hallyu Actor la Seoul Drama Awards 2013

Go down

Lee Joon-gi, Suzy alesi ca Top Hallyu Actor la Seoul Drama Awards 2013 Empty Lee Joon-gi, Suzy alesi ca Top Hallyu Actor la Seoul Drama Awards 2013

Post by corina007 on Tue Aug 27, 2013 10:29 pm

Lee Joon Gi, Suzy alesi ca Top Hallyu Actor la Seoul Drama Awards 2013


[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Actorii coreeni Lee Joon-gi și Suzy vor avea onoarea sa fie in topul vedetelor coreene de televiziune de la Seoul Drama Awards de anul acesta.
 
Cele doua vedete au fiecare fost alese ca cel mai remarcabil actor coreean si cea mai remarcabila actrita coreeana, a anuntat marti dimineata printr-un comunicat de presa comitetul de organizare a Seul Drama Awards 2013 (SDA).
 
“Tale of Arang “ (“Arang si Magistratul”) a lui Lee si ”King of Ambiton”  cu un joc remarcabil al actritei Kwone Sang-Woo , ambele sunt in topul celor mai vandute seriale de televiziune in  peste 15 tari, vanzarile au depasit 15 milioane de dolari din exporturi. Ele vor primi de asemenea premiul “Drama Coreeana de Excelenta”  la Seul Drama Awards.
 
Membrul trupei K-pop JYJ, Kim Jae-Joong va fi, de asemenea, onorat cu premiul pentru cel mai remarcabil OST coreean pentru coloana sonora fascinanta “Living Like A Dream” din mini-seria MBC “Dr. Jin”.
 
In acest an SDA si-a stabilit organizarea ceremoniei de premiere a starurilor la Teatrul National din Coreea pentru seara de joia viitoare si va avea o varietate mare de staruri si programe, cu numerele sale de intrare celei mai mari de 225 din 48 de tări în total.
 
Starul  coreean international Kim Yoon-jin, cu rolul remarcabil Sunhwa în seria ABC "Lost", va vizita SDA cu ultimul sau serial “Amante" si se va intalni cu fanii din orasul sau natal.
 
Festivitatea anuala de premiere a talentelor de televiziune va fi transmisa in direct de MBC, iar fanii dramelor din strainatate din peste 120 de tari se vor intalni prin intermediul  site-ului coreean  Daum, live online Ustream Service si  YouTube.
 
Reporter. Lee Hye-ji [You must be registered and logged in to see this link.]
Sursa:[You must be registered and logged in to see this link.]
Traducere: corina007
corina007
corina007
Administator
Administator

Mesaje : 134
Data de inscriere : 2012-02-26
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum