Lee Jun Ki Romania

Dulce intalnire cu Lee Joon Gi de ziua Alba!

Go down

Dulce intalnire cu Lee Joon Gi de ziua Alba! Empty Dulce intalnire cu Lee Joon Gi de ziua Alba!

Post by corina007 on Mon Apr 01, 2013 5:19 am

Interviu cu Lee Joon Gi in revista "Trendy" nr. 44 din martie 2013

Dulce intalnire cu Lee Joon Gi de ziua Alba!

Lee Joon Gi a făcut o dramă după o lungă absenta, un nou album single si a început să-si întâlneasca fanii din diferite locuri, însă vizitei in Taiwan inca nu i-a venit randul. Pentru cei carora le e dor de LJG, Trendy a făcut o vizită specială la Seul, pentru a avea un interviu in exclusivitate cu acest frumos si simpatic superstar, pentru a mai atenua durerea acestei boli din dragoste.


[You must be registered and logged in to see this image.]

Sunt 3 ani de cand “Trendy” l-a intalnit ultima data pe Lee Joon Gi si, probabil din cauza timpului indelungat, a existat un sentiment de noutate. Echipa de lupta Trendy din momentul acela s-a simtit un pic nervoasa si nerabdatoare inainte de interviu, dar toata anxietatea si discomfortul au disparut dupa ce Lee Joon Gi a apărut in studio cu spiritul sau bogat. Nu numai ca figura calda si prietenoasa a lui Lee Joon Gi ne-au facut sa uitam de cele 0 grade Celsius din Seul, dar zambetul sau si gesturile dragute ocazionale au topit cei 3 ani de distanta.


[You must be registered and logged in to see this image.]

O agenda incarcata si munca continua de la intoarcerea din armata.
Deoarece a fost o lunga perioada de timp am inceput interviul cu Lee Joon Gi cu momentul intoarcerii din armata pana la activitatile sale recente!

<Am luat “Arang si Magistratul” dupa intoarcerea din armata revenind pe micul ecran, au urmat intalnirile cu fanii din Coreea, Japonia si China. Apoi inregistrarea albumului in care am vrut sa arat un aspect cu totul nou si o muzica buna pentru toti, un cadou, am lucrat din greu la pregatirea lui (rade). Albumul single a fost lansat nu de mult timp si in Taiwan.Cu acestea am fost ocupat pana de curand.> Lee Joon Gi a continuat cu un zambet.<În ultima vreme ... asa cum asteapta fanii, [Actor LJG] urmatorul proiect… fac selectia pentru munca mea viitoare si am sa fac tot posibilul sa va ofer cat mai repede placerea de a viziona.>


La urma urmei actorul are o ocupatie de serviciu public.
Vorbind despre “Arang si Magistratul”, ma poti ajuta, sunt foarte curios de ce LJG a ales o astfel de drama pentru comeback?

LJG: <Daca nu i-as fi luat in considerare pe fanii mei, as fi ales fara dubii o drama moderna (rade). Revenind dupa doi ani de armata a fost o perioada lunga de absenta, de altfel actorul are o ocupatie de serviciu public pana la urma! Fie ca este vorba de asteptarea fanilor sau a publicului larg, care nu l-a vazut pe Lee Joon Gi timp de 2 ani, am vrut sa ma apropii de ei intr-o multitudine de feluri. Cred ca nu este o alegere mai buna pentru joc decat o drama de epoca bogata si cu multiple elemente. S-a intamplat sa primesc scenariul “Arang si magistratul”. Dupa ce l-am citit l-am gasit plin de prospetime; in plus exista in drama multe ocazii pentru actor de a-si arat jocul pe deplin si de a afisa diverse aparente si abia am asteptat iubirea romantica si fantezia pe care le putea crea aceasta drama. Cel mai important, ca este o drama a inimii luminoase pentru toata audienta. Prin urmare poate fi considerata un fel de “Salut tuturor!” dupa revenirea din armata un fel de “ declaratie”. El a raspuns cu o fata serioasa clipind si descoperind un zambet larg.

Ascultand un alt LJG.
El nu s-a putut opri sa vorbeasca despre activitatea muzicala recenta , albumul “De la caz la caz” care a fost lnsat in Taiwan in luna februarie. Odata subiectul inceput, ochii lui Lee Joon Gi straluceau , cei din jur n-au putut sa ajute dar s-au concentrat pe deplin la ceea ce a avut de spus despre acest album special.


< Diverse genuri muzicale au fost incercate in timpul planificarii de inceput. Am luat-o in parte asa, pentru ca am vrut sa fie ceva nou si interesant pentru toti , am vrut sa fie ceva ce nu este auzit in mod obisnuit. Deci…ma gandeam cu care producatori sa lucrez, astfel incat sa fie o muzica cat mai creativa si interesanta.> LJG s-a oprit inainte de a continua . <M-am gândit domnul Seo Taiji pe care il respect din tinerete si asa prin cunostinta am ajuns sa-l stiu pe domnul Kim Jong-Hyo, care a lucrat cu domnul Seo Taiji. Am crezut el ar putea face muzica mai interesanta asa ca i-am cerut ajutorul. Inregistrarea nu a fost usoara, sincer, lol ~ pentru ca au fost prea multe genuri diferite pe care nu le-am mai incercat inainte, am fost in imposibilitatea de a le interpreta pe fiecare dintre ele perfect, a aduce aceste cantece la stilul meu nu a fost o sarcina prea usoara. Asa ca a trebuit sa invat in timp ce inregistram. Desi a fost greu, procesul de inregistrare a devenit unul fericit la simplu gand ca fanii vor cunoaste un alfel de LJG dupa ce vor asculta albumul (rade).A fost mult de invatat dar am experimentat o noua frontiera, nu numai o senzatie noua pentru fani, experienta unei inregistrari cum nu am mai avut inainte mi-a dat un impuls cu totul nou. Fiecare cantec din album este dificil de interpretat , nici una dintre melodii nu este usoara. Care ar tebui sa fie modul de a canta? Cum ar trebui sa fie inregistrate? O sa fiu in stare sa indeplinesc cerintele producatorului? M-am simtit presat. De asemenea, din cauza asta nu am putut sa renunt la nici una dintre melodiile de pe album.>

Traducere in limba engleza de cwng@JGfamily
Traducere in limba romana cu permisiunea JGfamily :corina007
[You must be registered and logged in to see this image.]
corina007
corina007
Administator
Administator

Mesaje : 134
Data de inscriere : 2012-02-26
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti

View user profile

Back to top Go down

Dulce intalnire cu Lee Joon Gi de ziua Alba! Empty Re: Dulce intalnire cu Lee Joon Gi de ziua Alba!

Post by bya_jun ki on Mon Apr 01, 2013 10:24 am

multumim pentru postare si traducere Corina Danke
bya_jun ki
bya_jun ki
Fani adevarati
Fani adevarati

Mesaje : 458
Data de inscriere : 2011-03-20
Varsta : 22
Localizare : Motru

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum