Lee Jun Ki Romania

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by Anna on Tue Dec 21, 2010 10:04 pm

INTERVIU CU LEE JUN KI ÎN REVISTA GQ (aka Gentlemen's Quarterly)

[You must be registered and logged in to see this link.]


Mi-e greu să descriu lucrurile pe care le-a spus Jun Ki. A fost un interviu ușor stângaci. Unele lucruri m-au amuzat, altele m-au lăsat cu gura căscată sau mi-au dat
fiori reci.


Lee Jun Ki a oferit un interviu revistei GQ și iată cât de ciudat s-a dovedit a fi acest interviu. Cu siguranță, este o persoană foarte sinceră.

Reporter: Ce ai văzut când te-ai uitat astăzi pe fereastră?

Jun Ki: N-am văzut decât pereți și prin urmare, am tras storurile. Chiar dacă aș vrea să arunc o privire pe fereastră, nu cred că o voi face. A fi într-o clădire cu patru etaje, cu orice ochi ai privi-o, tot ai senzația că te afli într-o închisoare fără gratii.

Reporter: Nu știu de ce, dar cred că te caracterizează acest lucru într-o oarecare măsură.

Jun Ki: Vreau să fiu lăsat în pace. Îmi place să mă uit la filme, să mă joc, să navighez pe internet, să fac sport și alte lucruri din acestea.

Reporter: Credeam că ești ocupat.

Jun Ki: Păi, să vedem. După cele trei ore de somn, ce mai fac?! Obișnuiam să dorm mai mult, dar când am ceva de făcut, sfârșesc prin a avea insomnii. Întotdeauna sunt în criză de timp îmi doresc și mai mult timp decât am. Citesc mondenități, navighez pe Naver și alte lucruri din astea. A fi actor nu e diferit de o viață normală. Uitându-mă imprejurul meu, la viețile altor oameni, genul ăsta de viață este potrivit pentru mine.

Reporter: Nu înțeleg foarte bine cum de este potrivit pentru tine. Dar am auzit că un Berbec se adaptează întotdeauna.

Jun Ki: Adevărat. Sunt un Berbec. În mod normal, sunt genul de om care nu vorbește foarte mult și care nu este nici foarte prietenos. Mai mult, obișnuiam să desconsider oamenii care aveau un statut inferior mie. Eram enul ăsta de om, dar m-am schimbat foarte mult.

Reporter: Dar oamenii nu se schimbă...

Jun Ki: Recunosc și acest lucru. Cum s-ar putea schimba cineva? Dar eu chiar m-am schimbat. Am devenit celebru peste noapte. Oamenii mă admiră într-un anumit fel. Așa că, am încercat să schimb ceea ce eram odată. A fost un lucru benefic, atât pentru actorul Lee Jun Ki, cât și pentru omul Lee Jun Ki.

Reporter: Popularitatea câștigată în urma filmului The King and the Clown a fost copleșitoare. De ce ai ales să renunți la acest lucru în
urmatorul tău film?


Jun Ki: Chiar și atunci când nu încearcă, tinerii actori se identifică cu personajele pe care le întruchipează, iar oamenii se uită la ei de parca ar fi personajele din filme. Dacă lași acest aspect să scape de sub control, atunci va deveni un defect. Chiar dacă e greu, prefer să distrug identitatea personajului pe care îl reprezint și
să creez noi și noi personaje. Astfel, publicul ar putea să vadă eforturile. Nu știu dacă le observă, dar...


Reporter: În marea parte a aparițiilor tale pe sticlă, ești un tip atrăgător. În Iljimae, anul trecut la fel, am văzut cu toții ce eforturi ai depus.

Jun Ki: De aceea mă enervez des. Vreau să fiu admirat ca actor, așa că, nu vreau să mă odihnesc deloc. Nu numai eu am muncit mult, ci și staff-ul. Acest lucru m-a terminat. Eu eram cel lăudat, apreciat. Uram complimente ca ”isteț/inteligent”. Primesc aplauze pentru că sunt actor.

Reporter: Actor ”sexy”, rol ”sexy”, intotdeauna e așa. Exista vreo remarca mai lipsita de prost gust ca acesta?

Jun Ki: Incă nu ma consider experimentat in ale actoriei. Nu e bine să spun că publicul hotărăște cât de bine joc. Dar primesc și reacția lor. Sunt lacom ca un tânăr actor. Vreau să îmi folosesc energia câtă vreme pot. Vreau ca toți managerii mei să fie cât mai convenabili. Melodramele sau dramele în vogă sunt mai profitabile
și atrag mulți fani în rândul femeilor, iar un tânăr la 30 de ani ar fi mai potrivit intr-un astfel de rol, nu-i așa? Privindu-mă în oglindă, nu cred că am această calitate. După ce mă voi întoarce din aramată, poate voi vrea să primesc un rol într-o melodrama.


Reporter: Ce părere ai despre drama F4 (Boys Over Flowers)?

Jun Ki: Managerii mei vor să joc și eu într-o astfel de dramă. Eu prefer un rol care să îmi facă plăcere să îl joc, un rol în care să nu eșuez.

Reporter: Foarte severă afirmația ta. Nu numai abilitățile tale actoricești, dar și un premiu pe care îl primești, te determină să ții un discurs intens. Se pare că ții un
discurs bazat pe premiul pe care îl primești.


Jun Ki: Da, așa sunt eu.

Reporter
: Așa cum își fac oamenii reclamă. Nu îmi place asta, sunt în felul ăsta, nu-i așa?


Jun Ki: Așa e (râde). Vreau să fiu corect și exact. De exemplu, cum ar trebui să reacționez în fiecare situație. Îmi pasă de lucruri de genul ăsta. Fii jucăuș când e timp de joacă. De aceea am făcut “Yongi Abeoji” la Premiile SBS.

Reporter: În timpul spectacolului, ai vrut să arăți publicului că poți face acest lucru.

Jun Ki: Da (râde)

Reporter: Pe măsură ce trece timpul, cum simți că te-ai transformat?

Jun Ki: Devin pe zi ce trece mai lipsit de pudoare. Trebuie, deoarece a fi actor înseamnă să fii apt să o faci. Dacă nu îți joci rolul, atunci ce faci?

Reporter: Există o serie de actori care pot juca (adică să fie falși) în viața lor de zi cu zi, mai mult decât în rolurile pe care le joacă.

Jun Ki: De aceea, trebuie să am o întâlnire deschisă cu fanii mei, să le vorbesc despre mine, astfel încât ei să mă ințeleagă.

Reporter: Ai 28 de ani?

Jun Ki: Da. Am 28 de ani. Cred că această vârstă este minunată. Pot să mă și prostesc. Deoarece sunt un actor, acest lucru este o povară. Înainte, mă duceam la filmări, munceam și mă întorceam acasă. Acum, mă comport natural. Se întâmplă să mai și înjur.

Reporter: Când ai fost cel mai liniștit?

Jun Ki
: Când m-am îngrășat.


Reporter: Lee Jun Ki s-a și îngrășat?

Jun Ki: M-am îngrășat destul de rapid. Chiar acum, am două kg în plus. Îmi perfecționez cântatul. Îl văd pe Hyun Jin Young și mă gândesc că vocea mea ar mai bună dacă m-aș îngrășa. Oricum, este perioada mea de pauză (niciun proiect de drame), este normal să mă îngraș puțin. Și vocea mea nu se îmbunătățește, chiar dacă mă îngraș. Cred că trebuie să slăbesc mai repede.

Reporter: Să pierzi și să câștigi în greutate trebuie că este foarte stresant. Ce te frământă în această perioadă?

Jun Ki: Nu cu mult timp în urmă, am avut câteva griji, dar acum mi-e bine. Vreau să fac bani și să am cât mai mult success. Așa că…

Reporter: Să ai success și bani, ce plăcut.

Jun Ki: Da, este. Dacă nu ar fi fost, aș fi renunțat de multă vreme. Dar trebuie să nu mă las păcălit de asta. La fel a fost și cu agenția mea. Nimeni nu a observat, dar am avut un an greu. Au fost câteva luni când nici nu îmi venea a râde. Toate greutățile prin care am trecut, au luat sfârșit.

Reporter: Dacă nu actor, cum altfel ni l-am putea imagina pe Lee Jun Ki?

Jun Ki: Chiar acum, nu puteți altfel. Chiar dacă sunt actor, vreau să fiu perceput ca artist. Sunt multe lucruri pe care vreau să le fac. Așa că, sunt puțin îngrijorat.

Reporter: Să înțeleg că nu e timp pentru iubire?

Jun Ki: Chiar dacă trebuie să am parte și de puțin romantism, munca mă înfrânează de la acest lucru. Mereu managerii, managerii, managerii. Toți stăm într-un bar, bem și vorbim despre muncă. E ca o întâlnire între băieți.

Reporter: Este obositor.

Jun Ki: Așa și este.

Reporter: Ce aștepți de la o femeie?

Jun Ki: Ei bine, iubirea înseamnă relaxare. Ca și jumătate a ei, mi-ar plăcea o fată care sa ma accepte. Nu știu, vom vedea.

Reporter: Care ar fi așteptările unei femei de la tine?

Jun Ki: Hmm….situatie financiară?

Reporter: În afară de asta, mai ai și altceva de adăugat?

Jun Ki: Situație financiară (râde). E bine?

Reporter: Nu. Să trecem peste asta. Ce fel de om ești ?

Jun Ki: Ce fel de om sunt?! Înainte eram superficial și fără griji, acum nu mai știu cum sunt.

Reporter: Ne dai de știre dacă ești îndrăgostit?

Jun Ki: Desigur.


Tradus din engleză de Anna
Anna
Anna
Traducător
Traducător

Mesaje : 116
Data de inscriere : 2010-12-19
Varsta : 37
Localizare : Galati

View user profile http://www.flixster.com/user/dumitrascuanna

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by flory_junki :) on Wed Dec 22, 2010 9:24 pm

multumim pentru traducere Anna [You must be registered and logged in to see this image.]
flory_junki :)
flory_junki :)
Forum Fondator/ Administrator
Forum Fondator/ Administrator

Mesaje : 998
Data de inscriere : 2010-11-26
Varsta : 31
Localizare : Timisoara

View user profile http://leejunkiromania.forumotion.com

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by Lumy_Junki_kpop on Thu Dec 23, 2010 10:40 pm

Sincer mi se pare ca Interviu nu e dat de Lee Jun ki nu cred ca ar raspunde in modul asta
Totusi nu cred ca s-ar uita dupa o femeie cu banii asta nu conteaza la el ..revistele mai baga de la ei ..deci nu-i 100% ca acele raspunsuri au fost date de Junki al nostru

Lumy_Junki_kpop
Traducător
Traducător

Mesaje : 59
Data de inscriere : 2010-12-23
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by Anna on Thu Dec 23, 2010 10:59 pm

E normal ca revistele, din dorința de a căpăta popularitate, să exagereze pe alocuri. Te contrazic, oricum. În interviu, Jun Ki este întrebat vis-a-vis de ce așteaptă o femeie de la el și el răspunde cât se poate de firesc-bani. E conștient că femeile sunt materialiste și că, în general, un bărbat ca el, atrage de cele mai multe ori femei din această categorie.
Este clară ironia cu care răspuns. O fi ironia lui, o fi a editorilor de ziar...ce mai contează? E o ironie la adresa femeilor materialiste.
Anna
Anna
Traducător
Traducător

Mesaje : 116
Data de inscriere : 2010-12-19
Varsta : 37
Localizare : Galati

View user profile http://www.flixster.com/user/dumitrascuanna

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by Sandra on Wed Jan 05, 2011 7:00 pm

Dap......si de regula majoritatea femeilor sunt materialiste si sunt pe interes! Na..asta e lumea din ziua de azi! Oricum admir sinceritatea lui!:)
Sandra
Sandra
Moderator
Moderator

Mesaje : 65
Data de inscriere : 2011-01-05
Varsta : 27
Localizare : Guess

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by MiiutaChan on Thu Jan 06, 2011 10:39 am

Nu numai femeile sunt materialiste fetelor, ia stati voi asa:))
oricum tare interiul, mi s-a parut destul de sincer^_^
MiiutaChan
MiiutaChan
Administator
Administator

Mesaje : 63
Data de inscriere : 2010-12-22

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by YU on Wed Feb 09, 2011 2:19 pm

interesant interviu! eu banuiesc ca de fiecare data va raspunde altceva, pentru ca depinde de starea de spirit in care se va afla!
YU
YU
VIP
VIP

Mesaje : 300
Data de inscriere : 2011-01-19
Localizare : Bacau

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by ioana ishogai on Wed Feb 09, 2011 6:43 pm

De accord, exramia, in plus el este un om care invata mereu si se reinventeaza. Mie mi-a lasat un gust amar afirmatia ca o femeie ar vrea doar bani de la el, asta spune multe despre ce crede el despre el. Eu cred ca e un barbat care poate sa ofere mult mai mult decat bani.

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
ioana ishogai
ioana ishogai
Moderator
Moderator

Mesaje : 881
Data de inscriere : 2011-01-23

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by flory_junki :) on Sat Feb 26, 2011 2:20 pm

sunt de acord cu tine Ioana, Oppa are multe de oferit si cand spun asta, banii sunt pe ultimul loc..si totusi, asteptarile astea difera de la femeie la femeie....

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
flory_junki :)
flory_junki :)
Forum Fondator/ Administrator
Forum Fondator/ Administrator

Mesaje : 998
Data de inscriere : 2010-11-26
Varsta : 31
Localizare : Timisoara

View user profile http://leejunkiromania.forumotion.com

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by ioana ishogai on Sat Feb 26, 2011 6:18 pm

Mi-as dori sa aiba mai multa incredere in el insusi si sa se pretuiasca mai mult.

_________________
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
ioana ishogai
ioana ishogai
Moderator
Moderator

Mesaje : 881
Data de inscriere : 2011-01-23

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by Dianavasi82 on Sun Jun 26, 2011 11:05 am

Lee jun ki e foarte sincer dar cam pesimist, ai dreptate ioana ishogai ar trebui sa aibă mai multă încredere în el.
Dianavasi82
Dianavasi82
Fani adevarati
Fani adevarati

Mesaje : 491
Data de inscriere : 2011-06-15
Varsta : 36
Localizare : Targu Jiu

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by fulvia on Sun Jun 26, 2011 11:47 am

Aici se reflecta personalitatea lui, lipsa de incredere in el, nemultumirea ca nu arata bine(asta e parerea lui), nemultumirea ca nu este un artist desavarsit. Are o asa parere proasta despre el [You must be registered and logged in to see this image.]
fulvia
fulvia
VIP
VIP

Mesaje : 660
Data de inscriere : 2011-02-25
Varsta : 59
Localizare : bucuresti

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by ianadaliana on Sun Jun 26, 2011 8:42 pm

Foarte frumos interviul mi-a placut.Ar trebui sa fie mai increzator in propria lui persoana.
ianadaliana
ianadaliana
Membru
Membru

Mesaje : 70
Data de inscriere : 2011-03-08
Varsta : 47
Localizare : VALCEA

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by monica55 on Thu Aug 04, 2011 1:24 pm

Este,de toata admiratia.Mesajul lui catre fani este unul foarte precis:,unul foarte sincer;Inainte de toate este si el om ,cu temeri si sperante.Toata stima si respectul,pentru cum a raspuns la inteviu.Mi se pare cinstit fata de cei ce il admira sa fie atit de sincer,Asta denota ca respecta mult fanii.

monica55
Membru
Membru

Mesaje : 10
Data de inscriere : 2011-06-04
Varsta : 63

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by mikael25 on Mon Aug 15, 2011 12:11 am

Din moment ce e constient ca o multime de femei il adora pentru ceea ce este cum poate spune ca o femeie asteapta de la el doar situatie financiara? Eu cred ca a fost oarecum deceptionat in dragoste sau poate pur si simplu nu a avut noroc sa gaseasca o femeie care sa-l iubeasca cu adevarat.

Eu ii doresc sa gaseasca o dragoste sincera in viitor si sa fie fericit. Pare destul de pesimist si nesigur pe abilitatile lui.
mikael25
mikael25
Membru
Membru

Mesaje : 11
Data de inscriere : 2011-07-11

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by DMC on Wed Jan 11, 2012 7:34 am

nu-mi place cum a raspuns la " ce s-ar astepta o femeie de la tine " ..=]]...nu numai situatia financiara conteaza..mult mai multe conteaza..ca bani..se gasesc :))...da binr zis..poate a avut ceva dezamagiri..sau pur si simplu are o impresie proasta in legatura cu dragostea..hmm..o sa si-o schimbe el cand se va indragostii cu adevarat..si apoi sa-i luam un interviu :>
DMC
DMC
Membru
Membru

Mesaje : 66
Data de inscriere : 2012-01-10
Varsta : 23
Localizare : Romania , Pitesti

View user profile https://www.facebook.com/dobre.maria.claudia

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by adelav on Sat Jan 14, 2012 11:15 pm

Foarte bun articolul.Cred ca JunKi a fost sincer,poate brutal de sincer,cat despre increderea in sine nu stiu ce sa zic... cred ca e un om intre doua varste...nici adolescent, nici adult insa asta este o parte din farmecul lui.Mie imi place libertatea lui si cred ca nu ar trebui sa fie altfel decat asa cum este...parca zbor cand il ascult cand il vad jucand si mi se mai pare ca orice si-ar propune va reusi asa ca nu-mi fac griji.Cat despre dragoste si iubire cred ca va veni vremea cand aceasta il va alege pe el cu conditia sa-i respecte zborul, dorinta lui de libertate, copilul din el. Oricum pana atunci sa adoarma in visele noatre pline de dragoste.
adelav
adelav
Membru
Membru

Mesaje : 12
Data de inscriere : 2011-11-14
Varsta : 37
Localizare : BUCURESTI

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by elysa on Wed Jan 18, 2012 7:19 pm

revistele mai baga de la ele dar totusi oppa este sincer...si eu ii doresc sa gaseasca femeia potrivita
elysa
elysa
Fani adevarati
Fani adevarati

Mesaje : 127
Data de inscriere : 2012-01-17
Varsta : 20
Localizare : Moinesti

View user profile

Back to top Go down

Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010) Empty Re: Lee Jun Ki în Gentlemen's Quarterly (mar, 2010)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum