Lee Jun Ki Romania

Hotel Venus (2004) - Descrierea filmului

Go down

Hotel Venus (2004) - Descrierea filmului  Empty Hotel Venus (2004) - Descrierea filmului

Post by Anna on Tue Jul 19, 2011 10:02 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Într-un oras ciudat, exista un hotel secret, într-o cafenea numita Venus, care gazduieste câtiva oameni neobisnuiti. Inima fiecaruia dintre acesti oameni ascunde secrete si minciuni, care le creioneaza destinele. Acele secrete au depasit cu mult, se pare, limitele lor emotionale, ducând astfel la drame individuale.
În aceasta dulce-amaruie poveste a unor inimi chinuite, traieste un om pe nume Chonan (Tsuyoshi Kusanahi), care locuieste în mansarda cladirii si care lucreaza ca chelner sau mester la hotel.
Camera 1 este împartita de doi rezidenti: un alcoolic incapabil si doctor fara drept de profesie, numit generic Doctorul (Teruyuki Kagawa) si Sotia (Miki Nakatani), fosta asistenta medicala, care acum lucreaza ca hangita si care spera ca sotul ei sa revina pe calea cea buna.
În camera 3 traieste o fata cu numele de Soda (Jo Eun Ji), care a venit dintr-un oras pustiu, unde nici florile nu înfloreau si care viseaza sa-si deschida propiul ei magazin de flori.
În cele din urma, Camera 4 este ocupata de un baiat tânar provocator numit Baiatul( Lee Joon Gi), care poarta în jurul lui arme, crezând ca acestea sunt garantul puterii, si care îsi doreste sa devina într-o zi un ucigas.Apoi, mai e proprietarul cafenelei, Venus, un travestit misterios. În cafeneaua Venus, îsi face aparitia un hoinar pe nume Gai (Park Jung Woo), un barbat tacut, împreuna cu o fetita numita Sai (Heui Ko To), care nu zâmbeste niciodata. El îi spune lui Chonan parola secreta pentru a intra în hotelul ascuns, pentru ca cei doi sa devina locatari ai camerei 2. Gai obtine un loc de munca pe un santier, în timp ce Chonan încearca sa o faca pe Sai sa-si deschida sufletul, numai ca odata cu aceasta intentie, ajunge sa-si cunoasca propriul suflet. Baiatul, care doreste sa devina un barbat puternic, nu suporta prezenta lui Gai în hotel, si îl provoaca mereu. În timpul unei dispute, Sai este împuscata în picior. Soda, care este o persoana plina de viata, treptat, se închide în ea, din cauza comisioanelor ilegale pe care e nevoita sa le faca pentru seful ei la florarie. În cele din urma, Chonan descopera aceste comisioane ilegale ale Sodei, facând-o sa îsi dea seama de greseala comisa. Între timp, Sotia si Doctorul sunt într-o continua cearta conjugala, din cauza patimii bauturii acestuia din urma, fapt care o arunca pe Sotie într-o stare de depresie iremediabila.

Tradus si prelucrat din limba engleza de Anna si Lumy
Anna
Anna
Traducător
Traducător

Mesaje : 116
Data de inscriere : 2010-12-19
Varsta : 37
Localizare : Galati

View user profile http://www.flixster.com/user/dumitrascuanna

Back to top Go down

Hotel Venus (2004) - Descrierea filmului  Empty Re: Hotel Venus (2004) - Descrierea filmului

Post by ianadaliana on Fri Jul 22, 2011 9:57 pm

Interesanta descriere.Deja la-m vazut fara sa citesc prezentarea si mi-a placut foarte mult.Faceti treaba buna impreuna.
ianadaliana
ianadaliana
Membru
Membru

Mesaje : 70
Data de inscriere : 2011-03-08
Varsta : 47
Localizare : VALCEA

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum