Lee Jun Ki Romania

110506 Interviul Sangbyeong Lee Joon Gi & Kim Bo Seok despre promovare

Go down

110506 Interviul Sangbyeong Lee Joon Gi & Kim Bo Seok despre promovare

Post by ioana ishogai on Fri May 06, 2011 11:12 pm

110506
Sangbyeong Lee Joon Gi, Kim Bo Seok viseaza sa devina invincibila “Media
Support Team”
2011 0506 0945

Intr-o clipita, nu trebuie sa mai port uniforma de iarna, deja nu mai este frig,
a sosit caldura lunii mai.

Acum, Defense Media Agency s-a umplut de mireasma primaverii. Printre acei
membrii ai echipei media, promovati pe aceasta vreme placuta, ii intalnim pe Lee
Joon Gi & Kim Bo Seok, promovati la gradul de sangbyeong (caporal).

[You must be registered and logged in to see this image.]

Mai intai..saluturile militaresti:

Chungsung!! Loialitate!! Cu mare placere, echipa media din cadrul DEMA, ilbyeong (soldat clasa a doua) LJG, KBS, a primit ordinul de promovare ca sangbyeong in data de 2 mai 2011, raporteaza acum. Chungsung!!

Intrebare: Promovarea ca sangbyeong, ce aduce nou si diferit fata de statutul de ilbyeong? Sunt mai multi succesori acum, ce simtiti?

(Sangbyeong Lee Joon Gi) Orice promovare, este ca un proces de calificare pentru a familiariza cu viaţa militara. Aşa ca am intotdeauna un sentiment de responsabilitate, mai ales acum dup apromovarea ca sandbyeong. Imi revine sarcina de a comanda si a conduce pe succesorii mei. In plus, viata militara a devenit un pic agitata, dar astept cu nerabdare viata militara ramasa si cred ca toate emotiile, diferite, sunt un punct de cotitura.

(Sangbyeong Kim Bo Seok) Sincer, am asteptat cu nerabdare promovarea. Sangbyeong este literalmente cel mai important mod de a menţine legătura cu succesorii. Este o mare responsabilitate. Există 9 succesorii şi 8 seniori. Toti acestia au misiunea de a crea invincibila Echipa Media.

Intrebare: Sangbyeong Lee, în timpul interviului ca ilbyeong, este un DJ al radio KFN, al cărui program este în prezent în top de rating, care este secretul?

(Sangbyeong Lee Joon Gi) Imi
doresc să am cele mai bune rezultate în toate sarcinile incredintate si sa reusesc sa mentin aceasta pozitie. M-am bucurat cu adevărat misiunea şi sarcina incredintata şi acum sunt fericit sa continui.
În special prin difuzarea radio pentru Forţele Armate, pentru a transmite importanţa respectului de sine şi sentimentul de securitate de soldaţilor Republicii Corea, care isi indeplinesc datoria cu credinţă.
[You must be registered and logged in to see this image.]
(Sangbyeong Kim Bo Seok) Despre sagbyeong Lee…daca ar sta cineva sa-l observe, alaturi de el, la postul de radio, ar vedea ceea ce nimeni din cei din societate, care asculta, nu pot vedea. O notă de umanitate în viaţa militară, se
pare ca stie sa faca asta mai bine decat oricine altcineva, ma simt mai curand ca un fan decat ca un coleg.(Sangbyeong Lee Joon Gi) Sangbyeong Ji Kim Seok m-a ajutat foarte mult. Daca trebuie sa lipsesc de pe scaunul meu de DJ, nu pot sa nu simt o povara si o mare responsabilitate, dar, nu-i nici o exagerare sa spun ca el este de un mare ajutor pentru cei doi DJ in zilele astea:. 'Friends FM DJ Lee Dong Gun, este un spectacol plin de viata prin inlocuirea DJ.
Vazut dinafara, DJ-ii radio sunt Lee Joon Gi, Lee Dong Gun, dar de fapt,
persoana de substanţă este Sangbyeong Bo Kim Seok * ^ ^ *


Intrebare: Sangbyeong Kim Seok Bo, care sunt misiunile de care sunteti responsabil in prezent?


(Sangbyeong Kim Bo Seok) Aşa cum am
menţionat mai devreme, ca un înlocuitor pentru DJ KFN de radiodifuziune sau un oaspete pentru diverse programe.
În plus, ilbyeong Lee Dong Gun a fost numit ambasador al 8-lea pentru promovarea vietii militare, pentru a face diverse activităţi promoţionale. KFN programele TV avansează spre succes, dar a fost abolit nu cu mult timp în urmă. M-am simţit rănit. Dar, printr-un alt program, am sansa de a fi activ din nou. * ^ ^ *
[You must be registered and logged in to see this image.]

Intrebare:
Sangbyeong, jumătate din viaţa militară a trecut acum. Care este decizia ta pentru viitor?

(Sangbyeong Lee Joon Gi) Acum, jumătate din viata de militar a trecut, m-am adaptat bine la viata din armata, ca si cum ar fi casa mea. Sangbyeong, în comparaţie cu alţii, există mai multe drepturi, dar necesita şi o poziţie exemplară, astfel încât eu cred ca este o mare responsabilitate. Voi munci din greu în timpul rămas în armată. Voi darui toata bucuria mea şi sprijinul pentru echipa de apărare Media Support Media. Sper, de asemenea, ca atenţia este acordată Sangbyeong Lee Joon Gi, va fi mare. Vă mulţumesc!


(Sangbyeong Kim Bo Seok) Împreună cu fratele mai mic în societate, egalul meu in armată, Sangbyeong Lee Joon Gi, sa finalizam viaţa militară lin.

Până acum, Ministerul Apararii Media Support Team Sangbyeong Lee Joon Gi, Kim Seok Bo, vă mulţumesc! Chungsung! Loialitate!

(Tradus de cwng)


Baiatul nostru e mereu dispus sa munceasca mult si sa mai fie si fericit!
avatar
ioana ishogai
Moderator
Moderator

Mesaje : 881
Data de inscriere : 2011-01-23

View user profile

Back to top Go down

Re: 110506 Interviul Sangbyeong Lee Joon Gi & Kim Bo Seok despre promovare

Post by YU on Mon May 09, 2011 8:46 pm

Multumim Ioana! M-am bucurat ca e vesel si ca are un prieten alaturi! Kim Bo Seok mi-a placut tare in Chuno si Personal Preference. Da are planuri mari copilul nostru si noi ii tinem pumnii sa le realizeze! [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
YU
VIP
VIP

Mesaje : 300
Data de inscriere : 2011-01-19
Localizare : Bacau

View user profile

Back to top Go down

Re: 110506 Interviul Sangbyeong Lee Joon Gi & Kim Bo Seok despre promovare

Post by vali61 on Thu Nov 17, 2011 1:24 pm

e bine ca nu e singur. Mai rau de Hyun Bin ca e la marina

vali61
Membru
Membru

Mesaje : 57
Data de inscriere : 2011-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: 110506 Interviul Sangbyeong Lee Joon Gi & Kim Bo Seok despre promovare

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum